Aanbod

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€105,- incl btw

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam en groeit er een prachtig wondertje in je buik. Tijdens de massage sessie neem ik je mee om even heel bewust stil te staan en contact te maken met je lichaam en kindje.
Heb je last van zwangerschapskwaaltjes? Dan is de juiste ontspanning ook heel belangrijk. Iedere massage word afgestemd op jou behoeften.

De zwangerschapsmassage kan bij je thuis worden gegeven of in de praktijkruimte. 

Ik neem je mee op reis mee naar binnen, je mag allereerst even landen en we gaan in gesprek. Ik neem je mee in een meditatie om contact te maken met je kindje. Een boodschap die hij of zij je komt brengen. Vervolgens beginnen we met de zachte massage om je lichaam te eren en wat zij voor een verandering doormaakt. Na de massage is er genoeg ruimte om even bij te komen en staat er een klein hapje en kop thee voor je klaar.

massage

Dit wil ik!

Hier komt binnenkort informatie over de mother blessing. Voel je je al geroepen? Neem contact met mij op

mOTHER bLESSING

Website Assets-Arch Outline

Mother Blessing

Massage

Kies hier:

Zwangerschap

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

De yonisteam, en zeker postpartum, is in sommige culturen niet weg te denken. Ook hier krijgt het yonisteamen steeds meer bekendheid. Niet gek want het is een natuurlijk manier om verlichting te geven aan je vagina en het herstel na de bevalling te ondersteunen.

- Ondersteunt verwijdering van lochia
- Vermindert zwelling van de vagina
- Helpt de bloedcirculatie op gang
- Helpt bij genezen van hechtingen
- Ondersteunt het slinkproces van de baarmoeder
- Geeft verlichting bij aambeien
- Helpt bij het ontspannen van je bekkenbodem

Een kruidenmengsel die afgestemd is op jou situatie neem ik mee en maak ik klaar. De kamer word gevuld met de geur van de kruiden en een zacht muziekje staat aan. Je mag op de stoel plaatsnemen en ik pak je in met een warme deken. Keer naar binnen en ga na wat de warmte en stoom met je doen, hoe het voelt, waar de aandacht heen gaat... Je bent veilig, ik begeleid je.

Yoni steam

moxa

€85,- INCL BTW

Dit wil ik!

€125 incl. BTW

Je lichaam heeft hard gewerkt tijdens de bevalling, de adrenaline heeft het de eerste dagen overgenomen maar nu mag je stil staan en ontspannen. Dit moment is voor jou lieve vrouw. Een zachte massage waarbij ik middels acupressuur de energiebanen langs ga en vervolgens met de kruidenstempels verwarm. Het draagt bij aan;

- Een diepere ontspanning
- Vermindering van spierpijn
- Helpt vocht afvoeren
- Zorgt voor een betere bloedsomloop
- Verlicht rug, bekken en nek klachten
- Ondersteunt een gezonde lactatie
- Laat energie weer stromen

Kruidenstempel massage

Website Assets-Arch Outline

moxa

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€99,- incl btw

Een omarming voor heupen en buik.

Met een 17 meter katoenen doek wikkel ik je buik en heupen in volgens de oud Maleisische traditie. Jij hebt je kindje mogen dragen en nu je kindje earthside is kan je buikgebied leeg aanvoelen. De ruimte die is ontstaan gaat er voor zorgen dat organen weer terug mogen naar hun oorspronkelijke plek. Na een zachte buikmassage met voedende castor olie wikkel ik je in en draagt de buikbinding bij aan:

- Helpt organen terug naar oorspronkelijke plek
- Stimuleert doorbloeding
- Helpt overtollig bloed, vocht en lucht afvoeren
- Zorgt voor een betere houding (tijdens voedingen)
- Emotionele ondersteuning

Een mooie behandeling om te combineren met de Moxa

Bengkung bUIKBINDING

moxa

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€55,- incl btw

Een behandeling waarvan de oorsprong ligt in het Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)

Volgens de TCG is het zo dat wanneer een vrouw gaat bevallen de levenspoort (Ming Men) zich opent en na de bevalling mag deze weer sluiten. Warmte en rust is hierin essentieel. Een behandeling met de moxa stick, geperst bijvoetkruid, draagt bij aan....

- Verwarming van het lichaam (oa Ming Men)
- Laat levensenergie stromen
- Het stoppen van vloeien (lochia)
- Helpt de baarmoeder terug te gaan naar oorspronkelijke grootte
- Bij een keizersnede zorgt de Moxa voor een goede bloedcirculatie rondom het litteken en geeft verzachting van het littekenweefsel

Wist je ook dat de Moxa ingezet kan worden om het kindje te helpen draaien als deze in stuitligging ligt?

moxa

moxa

Dit wil ik!

€25 incl. BTW per samenkomst

Investering

4 samenkomsten
Sharing Circle
Meditatie
Dieper voelen en ervaren
Meer in contact met je lichaam


Wat is inclusief?

Eens in de maand is er een samenkomst voor vrouwen die door het moederschap heen gaan. Een samenkomst met gelijkgestemden waarbij je in een veilige bedding bijeenkomt om bewust stil te staan, te rusten, delen,
te lachen, te huilen en gewoon om te zijn. Je word meegenomen in verschillende onderwerpen door het moederschap heen maar ook jij als vrouw, zonder de rol van moeder/partner/vriendin word aandacht aan gegeven.
You matter.

vASTE CIRKEL

A circle of women may just be the most powerful force known to humanity.

Dit wil ik!

Hier komt binnenkort informatie over de open cirkel.
Voel je je geroepen? Neem contact met mij op

open cirkel

open cirkel

Vaste Cirkel

Kies hier:

Vrouwencirkel

Volgende stap >

Gun jij jezelf de zachte landing na de bevalling of wil je het cadeau geven? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op. Je ontvangt van mij een formulier die je mag invullen. Op basis van je uitgerekende datum reserveer ik een plek in mijn agenda met de opgegeven voorkeursbehandelingen. 

01. Contactformulier

Volgende stap >

Zodra je bent bevallen neem jij of je partner contact op met mij om de behandelingen in te plannen. Het kan zijn dat je voorkeursbehandelingen hebt aangegeven maar na de bevalling toch behoefte hebt aan een andere behandeling. Dat is geen enkel probleem. Ik begeleid je hierin om de fijnste keuze te maken die op dat moment bij jou past.

02. de geboorte

Volgende stap >

Ik kom rond dag 4-10 dag bij jou thuis, bij een keizersnede geboorte zal dit rond 6 weken zijn in verband met de heling van het litteken. Je hoeft voor de afpsraak niets voor te bereiden. Ik tover je kamer om tot een heerlijke serene plek. Een zacht muziekje en heerlijke geuren zullen ervoor zorgen dat je in een diepe ontspanning kunt zakken.

03. De behandelingen

Terug naar het begin >

Na de behandelingen is het aan te raden om die dag nog rustig aan te doen, je lichaam warm te houden en goed te drinken. Laat familie of vrienden eten brengen, probeer overdag een extra slaapje in te plannen of ga schrijven. Feeling is healing. 

04. Nagenieten

Mijn werkwijze

-  Marjolijn 

Negen dagen na de geboorte van onze tweede dochter heb ik mogen genieten van de kruidenstempel massage en de belly binding. Wat een aanrader! Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw in haar kraamtijd dit zou moeten ervaren! De massage van Amanda was enorm liefdevol en met veel respect voor het herstellende lichaam. De heerlijke geur van de kruiden was nog dagen in onze slaapkamer te ruiken. Ik denk dat dit moment met amanda ook heeft geholpen met een stukje mentale verwerking van de snelle bevalling. Bedankt Amanda voor deze ervaring!

Er werd een hele fijne rustgevene omgeving gecreeerd in de slaapkamer waardoor je helemaal tot rust kon komen. De behandeling zelf was erg fijn en maakte dat ik weer even in contact kon komen met mezelf. Dit werd mede mogelijk gemaakt door lieve rustige Amanda die hier goed op inspeelde. Bedankt hiervoor.

- Anne

Amanda kwam vandaag bij mij thuis voor een massage en yoni steam. Wat een fijne en bijzondere ervaring. Even een moment voor jezelf om stil te staan bij wat er gaande is in je lichaam en voor mij ook een moment om terug te denken aan de afgelopen 9 maanden. Met alle emoties van dien.
Dankjewel Amanda voor de liefdevolle behandeling.

Lieve woorden

Verzenden

Bericht:*

onderwerp:*

Telefoonnummer:

E-mailadres:*

Naam:*

Wil je een heerlijke behandeling inplannen, voel je behoefte aan samenkomen met andere moeders of heb je misschien nog een vraag? 
Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Neem contact op