Over

Website Assets-Arch Outline

Tijdens mijn zwangerschap heeft er een enorme verandering plaatsgevonden. Misschien dat je dit zelf ook herkent. Prioriteiten en interesses veranderden en met een lichaam die veranderde ging ik lagen dieper.
Wat voel ik in mijn lichaam en waar komt het vandaan?
Wat zegt mijn gevoel en wat wil ik voortleven? 
Het heeft allemaal plaatsgemaakt voor hoe ik vandaag de dag door het leven ga. Als moeder, partner, zus, dochter, vriendin en zoveel meer. Allemaal IK. Een vrouw die houdt van samen zijn met haar gezin, samen wroeten in de moestuin, de zonnestralen volledig absorbeer, met haar voeten het liefst in de aarde maar het ook heerlijk vind om me klaar te maken voor een fancy night out. 


Hi, mijn naam isAmanda! 

Rising Mom is ontstaan nadat ik zelf heb mogen ervaren wat een impact de behandelingen hebben. Hoe het is om echt even stil te staan in de periode na de bevalling en zoals ook vele vrouwen terugkoppelen en hoe ik het zelf ook voel:
Dit zou IEDERE vrouw moeten ervaren na een bevalling. 

Inmiddels heb ik al tig prachtige behandelingen mogen geven aan vrouwen die door een wedergeboorte van zichzelf zijn gegaan. Het dragen, een veilige plek voor emoties creëren en lichamelijke ondersteuning geven is wat ik adem. Al snel voelde ik behoefte om iets te organiseren waar je als vrouw naar terug mag komen.
De vrouwencirkels. Samenkomsten van vrouwen die door het moederschap heen gaan.
Samen elkaar dragen, een veilige plek creëren en delen wat er op dat moment speelt. Want je bent niet alleen. Je hoeft het niet alleen te doen.

"It takes a village to raise a child" zie je regelmatig voorbij komen. Maar wat als je deze nog niet hebt?
Sluit je aan bij de mooie groep en ervaar hoe het is.

een veilige plek creëren en ondersteuning geven is wat ik adem

Ontdek mijn aanbod >

Na de bevalling word er ruimte gemaakt om te wennen aan de nieuwe dynamiek van het gezin. Intussen zijn er nog postpartum kwaaltjes, het verschonen, voedingen, de gebroken nachten, nieuwe rol als ouder(s) en hormonen die door je lijf heen gaan. Mijn doel is om je even te laten landen. Even stil te staan met de gedachtes die door je hoofd heen gaan en stil te staan bij hoe je lichaam voelt.
Waar mag je meer aandacht naartoe sturen? Wat voel je nu waar je niet eerder ruimte voor hebt kunnen nemen? 

Een moment helemaal voor jou.
Ruimte voor heling en ontspanning

mIJN DOEL IS OM JE TE LATEN LANDEN IN JE LICHAAM EN RUIMTE TE MAKEN VOOR JOU EMOTIES

Neem een warme maaltijd mee!
tip voor familie & vrienden
Yoni steam 
Eigen favoriete behandeling?
Bereid je (ook) voor op je kraamperiode
Tip voor reborn moeders

Ben jij klaar om je postpartum behandeling in te plannen?